Trip & Tour
Call Center
Luni-Vineri 09:00-18:00
021 321 31 32
072 660 05 04
074 941 06 01

Circuit Autocar 2014 | PRAGA si Viena

Cod ofertă: 66851
 

de la 199 €

PRAGA si Viena de la 199 €

6 zile: Viena, Praga, Dresda, Karlovy Vary, Konopiste, Brno Bratislava, Szentendre, Visegrad, Esztergom

GRATUIT– excursia pe Valea Dunarii: Estergom, Visegrad, Szentendre

TARIFE

DATE de PLECARE 2014

 

01.05

19.05

17.04, 04.06

21.06, 03.09

15.07, 28.07 09.08, 21.08

Supl. SINGLE

COPII

6-12 ani

Hotel 3*** în PRAGA

loc în DBL

199 €

209 €

215 €

89 €

175 €

Hotel 4**** în PRAGA

215 €

225 €

229 €

95 €

199 €

PREŢUL INCLUDE

• transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4*
• 5 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

• asigurarea medicală, intrările la obiective şi servicii de ghizi locali;
• excursii opţionale: Dresda- Karlovy Vary- Karlstein, Croazieră cu cină pe Viltava, Croaziera la Budapesta, toate min. 30 turişti.

Hoteluri

Hotel OLYMPIC Tristar 3* (sau similar) e situat aproape de centrul oraşului, la 5 min. de staţia de metrou linia B şi doar câteva staţii de centru. Hotelul oferă restaurant,  parcare, room service. Camerele au telefon, TV satelit şi baie cu duş. http://en.olympik.cz/tristar .

Hotel OLYMPIC Prague 4* (sau similar) este amplasat la câteva zeci de metri faţă de Olympic Tristar, aproape de centrul oraşului şi la câţiva paşi de staţia de metrou.  Renovat şi modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri, exchange, şi de 319 camere echipate cu baie proprie, aer condiţionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif. http://en.olympik.cz/olympik .

Itinerariu

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- PRAGA (275 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira fosta capitala imperiala: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera, apoi program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Deplasare pt. cazare la Praga, la hotelul de 3 sau 4 stele solicitat.

Ziua 3. PRAGA, orasul de aur

Mic dejun. Praga gazduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturala a diferitelor stiluri din epoci diverse. Incepem turul de oraş cu Manastirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achita intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor in Piata Vaclavske pentru a cumpara o multime de cadouri celor dragi. Seara optional, Croazieră fara cină pe Viltava 12 € (11 € supliment pt. cina). Cazare la acelaşi hotel în Praga.

Ziua 4. PRAGA- DRESDAKARLOVY VARY-  PRAGA

Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie în Germania la Dresda. Aici superbele edificii in stil baroc si rococo, au fost aproape in totalitate distruse in timpul bombardamentelor aliate la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Unele lucrari de restaurare, inclusiv la cladirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioara. La intoarcerea spre Praga, excursie opţională  continua cu Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea (Dresda + Karlovy Vary 20 + 15 €) la. Ne vom plimba si noi pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Întoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 5. KONOPISTE- BRNO- BRATISLAVA- VALEA DUNARII – BUDAPESTA (525 km)

Mic dejun. Dimineata vizitam Castelul Konopiste, devenit celebru ca resedinta a lui Franz Ferdinand, mostenitorul tronului Austro- Ungariei, a carui asasinare la Sarajevo a dus la declansarea Primului Razboi Mondial. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite în Brno şi Bratislava. Urmeaza excursia optionala pe Valea Dunarii, cu superbele orasele amplasate intr-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Szentendre. Seara sosire la Budapesta. Opţional, croazieră fără cină (14 €) pe Dunăre (15 € supliment pt. cina), având inclus şi un tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare la Budapesta.

Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre  Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Nota

Autocarul va prelua şi turişti de la Budapesta din / spre oraşele prin care se tranzitează România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere doar pt. cazare în cameră cu 2 adulţi. Pentru explicaţii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

Categorie: Circuite |