Trip & Tour
Call Center
Luni-Vineri 09:00-18:00
021 321 31 32
072 660 05 04
074 941 06 01

Vacanta 1 Mai 2014 – Circuit Avion | Cehia – Germania

Cod ofertă: 75729
 

de la 195 €

CEHIA – Germania avion de la 195 €

5 zile: Praga, Karlstein, Karlovy Vary, Dresda

Tarife

DATE de PLECARE 2014

 

30.04

Supl. SINGLE

COPII

6-12 ani

H. OLYMPIC TRISTAR 3***

Loc în DBL

195 €

65 €

Fără reducere

H. OLYMPIC PRAGUE 4****

215 €

79 €

PREŢUL INCLUDE

  • Bilet de avion Bucureşti-Praga-Buc., zbor CSA. Orele se pot modifica
  • Programul este de tip City Break (ATENTIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al cărui ghid va însoţi şi turiştii sosiţi cu avionul.
  • 4 cazări cu mic dejun la hotel 3* sau 4* (min. 12 pers. la fiecare)
  • Ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 4-a inclusiv, în rest asistenţă turistică.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

  • Asigurarea medicală, intrările la obiective şi ghizii locali;
  • Transportul local în Praga
  • Excursii opţionale (Autocarul deserveşte şi grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri): Karlovy Vary- Karlstein, Croazieră cu cină pe Vltava, Dresda, toate min. 25 pers. împreună cu cei de pe autocar).
  • Taxe aeroport + transfer aeroport-hotel-aeroport 99 euro.

Itinerariu

Ziua 1. BUCUREŞTI- PRAGA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 05.30 pentru zbor Bucureşti – Praga cu compania CSA. După aterizare, transfer la hotel pentru a lăsa bagajele în luggage room, apoi deplasare spre centru utilizând transportul public. După prânz, întoarcere la hotel pentru cazare, apoi program liber la dispoziţia turiştilor. Cazare la Praga.

Ziua 2. PRAGA
Mic dejun. Praga găzduieşte anual milioane de turişti atraşi de splendida armonie arhitecturală a diferitelor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oraş cu Mănăstirea Loreta, Hradul – considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor în Piaţa Vaclavske. Seara opţional, Croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cină). Cazare la acelaşi hotel în Praga.

Ziua 3. PRAGA- KARLSTEIN – KARLOVY VARY – PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie opţională (Karlovy Vary – Karlstein 25 + 10 €) la Karlovy Vary, care a devenit faimoasă prin izvoarele sale termale, fiind o populară destinaţie turistică printre celebrităţile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, către luxosul hotel Pupp, fără a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri întâlnite în cale. La întoarcerea spre Praga, vizităm renumita fabrica de cristaluri de la Nizbor, situată foarte aproape de Castelul Karlstein. Turiştii care nu doresc vizitarea fabricii vor fi transportaţi cu autocarul la Castel şi vor avea timp la dispoziţie pentru vizitarea individuală a acestuia. Întoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 4. PRAGA- DRESDA- PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie (30 euro) în Germania la Dresda. Aici superbele edificii în stil baroc şi rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamentelor aliate la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. Unele lucrări de restaurare, inclusiv la clădirile Operei, Domului şi a Palatului Zwinger, au redat oraşului farmecul de odinioară. Întoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 5. PRAGA- BUCUREŞTI
După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Program liber la dispoziţia turiştilor în Praga. Transfer la aeroport la ora 16.00 pentru zbor la Bucureşti unde se aterizează în jurul orei 21.50.

Descriere Hotel

HOTEL OLYMPIC TRISTAR 3* (sau similar )  http://en.olympik.cz/tristar
Este situat aproape de centrul oraşului, la 5 minute de staţia de metrou linia B şi doar câteva staţii de centru. Hotelul oferă restaurant,  parcare, room service. Camerele au telefon, TV satelit şi baie cu duş.

HOTEL OLYMPIC PRAGUE 4*  (sau similar) http://en.olympik.cz/olympik
Este amplasat la doar câţiva zeci de metri faţă de hotelul Olympic Tristar, aproape de centrul oraşului şi la câţiva paşi de staţia de metrou.  Renovat şi modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri şi de 319 camere echipate cu baie proprie, aer condiţionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif.

Nota

Preţurile sunt valabile pt. un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora turiştii vor putea să îşi dea acceptul pt. achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic. Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program. Compania de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii , ce nu pot fi depistate anterior plecării.

Categorie: Vacanță 1 Mai |