Despre noi

Agenția de turism TRIP TOUR a fost fondată în anul 2009. Agenția activează economic sub societatea comercială TRIP ONLINE S.R.L.

Informații generale

 • Certificatul de înregistrare fiscală (CUI): 36867721
 • Certificatul de înmatriculare nr: J40/16839/2016
 • Licență de turism: agenție tour operatoare numărul 7731
 • Contact: +4 0746 211 653
LEISURE – TURISM DE RELAXARE

TRIP TOUR vă stă la dispoziție cu un personal calificat și cu o experiență în domeniu de peste 10 ani. Echipa TRIP TOUR, dedicată și ambițioasă, construiește și dezvoltă zi de zi imaginea agenției urmărind principiul calității, responsabilității și respectului față de client. Oferta noastră turistică, se adresează tuturor categoriilor de turiști, remarcându-se pe piață prin sejururi excelente oferite cu profesionalism, atât pentru categoria economic cât și pentru cea de lux, incluzând orice destinație. Agenția TRIP TOUR vă oferă o suită completă de pachete turistice proprii, individuale sau de grup. Turiștii noștri au posibilitatea de a-și personaliza sejurul, vacanța, minivacanța, tabăra școlară sau orice alt eveniment în funcție de bugetul stabilit.

CORPORATE – TURISM DE AFACERI

Echipa TRIP TOUR susține și contribuie la dezvoltarea turismului de afaceri și implicit la susținerea antreprenorilor prin volumul, diversitatea și calitatea serviciilor de acest gen. Datorită experienței în domeniu, înțelegem că serviciile sunt cele care joacă un rol determinant în asigurarea desfășurării evenimentelor cât mai profesional posibil, atât în România, cât și în plan internațional. Scopul nostru a fost întotdeauna de a oferi companiilor și angajaților acestora servicii turistice complete și de înaltă calitate, simultan maximizând valoarea bugetelor de călătorie.

SERVICII DE TRANSPORT
 
 • Servicii de ticketing
 • bilete de tren și avion


TRIP TOUR vă poate oferi bilete de avion pentru toate destinațiile, pentru zboruri regulate interne și internaționale, curse charter sau curse low cost. De asemenea, putem furniza și bilete de tren, servicii de închirieri autoturisme, microbuze și autocare sau șofer și ghid însoțitor specializat.

Servicii de cazare
 
 • Turism Intern
 • Turism Extern


În cadrul acestei categorii, agenția noastră include pachete turistice pentru sejururi interne și externe (transport cu transfer inclus, cazare și pensiune), circuite, rezervări în cadrul celor mai celebre hoteluri din toate metropolele Lumii (cazare în hoteluri, moteluri, pensiuni, vile, apartamente), pachete turistice de week-end, shopping, luna de miere, oferte speciale, sejururi speciale de vânătoare, pescuit sau safari, tabere și programe școlare tematice.

ASIGURĂRI DE CĂLĂTORIE

TRIP TOUR recomandă turiștilor două tipuri principale de asigurări – storno și medicală. Aceste tipuri de asigurări nu sunt obligatorii pentru turiști, însă le recomandăm pentru a se bucura de o vacanță lipsită de evenimente neplăcute.

TRIP TOUR colaborează direct pentru pachetele de asigurări cu doi asiguratori de top - Generali România și Mondial Assistance.

Sediu

Sediul agenției TRIP TOUR este în Calea Moșilor nr. 158, et. 2, sector 2, București (Moșilor Business Center).

 

Cifre reprezentative Trip Tour

 •  
  2.750.000 Euro
  Cifră de afaceri pe 2014
   
  24.350
  Turiști fericiți
   
  1.150.000
  Vizitatori pe site/ an
   
  17.000
  Fani Facebook