Modalități de rezervare

 CERERE DE OFERTĂ TELEFONIC SAU PRIN EMAIL

Ne puteți solicita oferte în mod direct, prin apelarea numerelor de telefon ale departamentului de CALL CENTER sau ne puteți transmite cererea dumneavoastră prin email, la adresa rezervari@trip-tour.ro.

În cel mai scurt timp un operator Trip Tour va prelua cererea dumneavoastră de rezervare și vă va contacta pentru a vă confirma disponibilitatea locurilor sau pentru a vă recomanda altă ofertă asemănătoare, în cazul în care nu mai sunt locuri libere la hotelul care îl doriți dumneavoastră.

Notă! În cazul în care optați pentru a ne trimite email, vă rugăm să ne precizați următoarele detalii despre vacanța dorită: destinația, hotelul, perioada sejurului, numărul de persoane, vârstele copiilor, tipul de masă, tipul de transport (autocar, avion, individual).

 REZERVĂRI ONLINE

Pentru efectuarea unei rezervări online trebuie să accesați site-ul nostru www.trip-tour.ro.

Pe prima pagină a site-ului (pagina HOME), în partea stângă a ecranului, aveți disponibil motorul de căutare pentru oferte. Este necesar să selectați unul dintre butoanele de interes pentru dumneavoastră – avion, autocar, individual – și apoi să completați celelalte câmpuri cheie.

Dați apoi click pe butonul CAUTĂ.

În funcție de rezultate oferite și de opțiunile dumneavoastră, este necesar să completați câmpurile și să apăsați butonul confirmă datele. Pentru a finaliza rezervarea, apăsați butonul rezervă acum.